5 PE punten KNOV voor Basic Surgical Skills cursus verloskundigen

Deze week is onze e-learning geaccrediteerd! Dat betekent dat onze Basic Surgical Skills cursus voor verloskundigen vanaf nu 5 PE-punten oplevert voor je herregistratie. Wanneer je je inschrijft voor de klassikale cursus ontvang je een jaar lang toegang tot de e-learning. Dus tijd om je hechtvaardigheden op te frissen en te perfectioneren en je in te schrijven voor een cursus in jouw regio.

De kosten van onze 3 uur durende klassikale cursus zijn € 250 en zijn inclusief een jaar lang toegang tot onze e-learning. Tot 1 juli ontvang je bij je inschrijving de Hechtset PRO voor € 50 met de kortingscode DJkl23klOP. Je kunt dus meteen beginnen met oefenen en tijdens de cursus gerichte vragen stellen.

We zien je graag bij een van onze cursussen, klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Aan onze cursus nemen verloskundigen deel die BIG geregistreerd zijn of werken onder supervisie van een BIG geregistreerde arts of verloskundige, ANIOS en AIOS gynaecologie en verloskundigen die nog in opleiding zijn (in Nederland of België) en/of in België werkzaam zijn. De cursus is sinds 2015 geaccrediteerd door de KNOV en wordt sindsdien door het hele land gegeven door professionals. Tot voor kort leverde de cursus 3 PE-punten op, door de uitbreiding van het accreditatieprogramma met de EduStitch e-learning is dit nu opgehoogd naar 5 punten.

Je kunt onze e-learning ook aanschaffen zonder en klassikale cursus te volgen, de e-learning maakt ook deel uit van onze Hechtsets.

Uiteraard is onze e-learning bij uitstek geschikt voor het bijscholen van jouw personeel, collega’s of studenten en kun je ook een licentie bij ons afnemen. Neem contact op voor meer informatie.

 

Geef een reactie