‘Die hechtcursus verzorgen we zelf wel’

Jullie hebben zelf genoeg professionals in huis om een interne hechtcursus te verzorgen. Die hechtcursus verzorg je dus zelf wel. Toch? Of komt het er maar niet van?

Heel herkenbaar, een groot deel van onze klanten liep hier tegenaan omdat het zoeken van de meest actuele literatuur en rechtenvrije instructievideo’s onbegonnen werk is. En dan staat er nog geen presentatie en moet de zoektocht naar geschikte hechtinstrumenten en oefenmodellen nog beginnen. Gelukkig maakt EduStitch het je gemakkelijk.

Het licentiepakket van EduStitch: effectief en efficiënt
Maak het je gemakkelijk en kies voor het licentiepakket van EduStitch. Met onze effectieve lesmethode en oefenmateriaal verzorg je in een handomdraai je eigen professionele hechtcursus. In ons licentiepakket vind je:

  • een kant-en-klare presentatie voor jóuw doelgroep
  • tips and tricks voor de docent om de leerdoelen te behalen
  • diverse instructievideo’s
  • een inlog voor de geaccrediteerde e-learning per deelnemer inclusief eindtoets en certificaat
  • realistische kunsthuid (onze zelf ontwikkelde natuurgetrouwe hechtpads)
  • gecertificeerde instrumenten en hechtdraad
  • knoopplankjes voor het oefenen van de manuele knooptechnieken.

Uitbreidingen zijn altijd mogelijk, bijvoorbeeld om te oefenen met verdoven of het nemen van een biopt.

Met het licentiepakket helpt EduStich je graag bij het verzorgen van je eigen hechtcursus. In-house, met je eigen docent, via onze digitale leeromgeving. Plug and Play.

Meer informatie
Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op via info@edustitch.com

 

EduStitch is al 15 jaar dé partij voor iedereen die (anderen) vakkundig wil leren hechten. Onder supervisie van onze founder dr. Hilco Theeuwes, als traumachirurg verbonden aan het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) en als programmaleider Skillslab aan het Erasmus MC, staan wij garant voor kwaliteit. Accurate kennisoverdracht, altijd up-to-date.