EduStitch op VCMS symposium

Morgen vindt het landelijk symposium ‘De Chirurgie onder het Mes’ plaats, georganiseerd door de Vereniging Chirurgie voor Medisch Studenten (VCMS). EduStitch zal hier twee workshops verzorgen en aanwezig zijn met een stand om de medisch studenten de hechtvaardigheden bij te brengen.

De doelstelling van VCMS is om geneeskundestudenten in Nederland meer onderwijs aan te bieden in de chirurgische disciplines. Morgen zullen diverse lezingen worden georganiseerd over complexe chirurgie en over vraagstukken waarmee je later als chirurg te maken kunt krijgen. En waar is de chirurgie zonder goede hechtskills? Juist, nergens. Wij zetten ons dan ook graag in voor VCMS. Tijdens onze workshops zullen we de beginners kennis laten maken met de basis hechttechnieken en de al meer ervaren studenten de technieken beter eigen laten maken.

Bij onze stand schaf je morgen de hechtset PRO mét e-learning aan voor maar 55 euro in plaats van 85 euro. Op is op, dus zorg dat je tijdig langskomt! Omdat niet alle deelnemers de mogelijkheid hebben een workshop van EduStitch bij te wonen, kun je ook bij onze stand de hechttechnieken oefenen en natuurlijk vragen stellen. Graag tot morgen!