Faem & EduStitch brengen kennis en kunde jonge dokters naar hoger plan voor een sterkere start op de verloskamers

Faem – Nascholingen in de geboortezorg en EduStitch slaan deze zomer de handen ineen voor een nóg sterkere start op de verloskamers. Faem verzorgt een 1 jarige opleiding inclusief (medisch inhoudelijke) online scholingen en online intervisies voor ANIOS gynaecologie met persoonlijke begeleiding. Om deze startende artsen die werkzaam zijn om de verloskamers meer kennis en zelfvertrouwen te geven en te ondersteunen aan het begin van hun carriere.

Dus ben jij ANIOS gynaecologie?
Meld je dan nú aan voor de verdiepende cursus van Faem en ontvang GRATIS de e-learning ‘Perineumletsel’ mét hechtset PRO om thuis te oefenen – van EduStitch! (t.w.v. €124,00)!*

Stuur een mail naar info@faemverloskunde.nl om je aan te melden of voor meer informatie. Zie ook de website en LinkedIn pagina van Faem.

Met deze actie slaan Faem en EduStitch de handen ineen om de kennis en kunde van jonge dokters naar een hoger niveau te tillen.

*Deze actie geldt voor de eerste 15 aanmeldingen en loopt t/m 27 augustus.

#faemverloskunde #edustitch #anios #tropenarts #verloskundearts #vaio #cursus #gynaecologie #verloskunde #obstetrie #geboortezorg #hechten #hechtcursus