Hilco gastspreker carrièredagen

Hilco is gevraagd tijdens de Carrièredagen Njord volgende week, te vertellen over zijn loopbaan. Over zijn Opleiding Geneeskunde aan het Erasmus MC en de toenmalige ‘projecten’ die hij destijds als student (mede) startte zoals EduStitch, Anubifix en EARP. Allen inmiddels groot gegroeid en bij allen is hij tot op de dag van vandaag nog betrokken. Over zijn opleiding chirurgie en over het combineren van zijn werk als traumachirurg bij het Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg (ETZ) met zijn ondernemerschap.

Hilco TheeuwesEn last but not least natuurlijk over de combinatie roeien en studeren want Njord is een studenten roeivereniging en Hilco een oud wedstrijdroeier bij MSRV Saurus en SKADI Rotterdam die de nodige ‘blikken heeft getrokken’.

 

Hilco: “Wedstrijdroeien en studeren is een gouden combi. Je leert plannen, met hoogte- en dieptepunten omgaan en vooral ook om niet op te geven.”

 

 

 

 

#roeien #njord #edustitch #hechten #hechtskills #bedrijfsvoering #vancombinerenkunjeleren #skadi #saurus #biomedischewetenschappen #geneeskunde #surgery #health #medlife #medstudent #healthcare #medisch #medschool #rotterdam #maastricht #tilburg #anatomy #surgical #skadi #saurus #chirurgischevaardigheden #chirurgischeverrichtingen #indepraktijk #theeuwes #edustitch

Geef een reactie