Wist je dat… ons zakkaartje al sinds 2018 in het co-boekje staat?

Hét co-boekje, heb jij hem al!? Alle kennis die je nodig hebt tijdens je coschappen samengevat in één boekje inclusief een aantekeningengedeelte!

Het co-boekje is ontwikkeld door het Interfacultair Medisch Studentenoverleg in samenwerking met diverse bedrijven. Alle kennis die je dagelijks nodig hebt in de praktijk samengevat in een handig formaat, zodat je hem altijd in je zak mee kunt nemen.

Het zakkaartje van EduStitch is al sinds de start van de uitgifte van het co-boekje in 2018 opgenomen als naslagwerk. Welke hechtdraad pak je in welke situatie? Hoe dik moet deze zijn? Welke naald? Moet je de wond wel hechten? Of in dit geval juist absoluut niet? Hoeveel verdoving pas je toe en moet je de hechtingen straks wel of niet verwijderen? Al deze en meer praktische tips en links naar meer informatie tref je op ons zakkaartje. En deze zit dus ook in het co-boekje. Zorg dat je er een te pakken krijgt!

Alle startende coassistenten kunnen bij de start van hun eerste coschap het coboekje ontvangen. De uitgifte wordt via de faculteitsvereniging geregeld. Inmiddels is de derde druk op te halen bij jouw faculteit. Zorg dat je hem hebt voor je begint!