Workshop kleine chirurgische verrichtingen tijdens Eerstelijnssymposium

Onlangs vond in Brabant de tweede editie van het Eerstelijnssymposium plaats: het symposium voor de verpleegkundig specialist en physician assistant in de eerste lijn. Susan Kruithof MSc, verpleegkundig specialist, praktijkhouder en docent kwaliteit Hogeschool Breederode organiseert het eerstelijnssymposium en vroeg EduStitch de workshop Kleine chirurgische verrichtingen te verzorgen.

De aanwezige verpleegkundig specialisten en physician assistants kwamen uit heel Nederland, naar eigen zeggen omdat er “voor hen eigenlijk niets soortgelijks is”. Een dag met tal van inspirerende sprekers én tal van workshops. De wil om te leren en aan te pakken was dan ook duidelijk merkbaar tijdens onze cursus, er werd hard gewerkt en veel geoefend. Speciale aandacht ging uit naar het verwijderen van een atheroomcyste en een moedervlek.

De derde editie van het eerstelijnssymposium vindt plaats op maandag 31 maart 2025 in Utrecht. Klik hier voor meer informatie.

Ook een cursus op locatie laten verzorgen door EduStitch? Neem contact met ons op en informeer wat we voor jou kunnen betekenen.

#PA #VS #eerstelijn #eerstelijnssymposium #hechtvaardigheden #hechten #hechttechnieken #chirurgischeverrichtingen #basicsurgicalskills #hechtcursus #edustitch #physicianassistant #verpleegkundigspecialist